duminică, 28 august 2011

In sfarsit, tabara Ranger Junior!!!!

Programata initial ca prima tabara RJ si ramasa, pana la urma singura, aceasta s-a petrecut in weekend-ul 19-21 august.
Participanti au fost copiii din Ionesti, Orlesti si Popesti, insotiti de trei cadre didactice (doamnele Cristiana si Manuela si domn' profesor Iulian) si de noi, cei cativa voluntari.
A fost o tabara de corturi, asezata in curtea cabanei Cheia, de unde sambata am pornit intr-o drumetie. Am ajuns pana-n poiana Comarnice de unde ne-am intors, desi cei din plutonul fruntas ar fi dorit si mai departe, dar pentru ceilalti....cred ca a fost suficient efortul.
Da' cel mai bine e sa va postez niscaiva poze, surprinse de Nicu si Geo, care nu stiu cat vor reda atmosfera, da' macar va prezinta in ordine cronologica cele petrecute.
Sa pornim deci sirul de imagini:
Prezentarea participantilor (A fost vorba despre un mic exercitiu pentru care am folosit o minge de tenis):
Incep pregatirile pentru masa de vineri seara:
 Cheita "superviza" operatiunea:
Pregatim si mancarea pentru a doua zi, adica ciorba de fasole, pe care sa o mancam la intoarcere. A intrat in sarcina celor mai mari dintre copii.
De data asta se intampla "ceva" in ceaun:
Si s-a facut si sambata dimineata (tarziu), cand am pornit in sus. Incepem cu "sedinta" de instruire...
Plecam din curtea cabanei, trecand peste parau:
Si o luam in sus, unii mai cu spor:
In pauze, facem in mod obligatoriu si poze panoramice ca sa ne vedem toti
Mai avem si cate-o interventie aproape "chirurgicala" de facut:
Si cate-o poza cu "protagonistii". Mai intai eu si Nicu (E printre putinele poze in care mi-a placut sa ma vad...De aceea o si postez, mai ales ca vor urma poze si cu ceilalti si e corect sa pun si una cu mine, nu?)
Iar ea e Cristina, copilul meu de suflet din aceasta tabara: vineri am montat cortul impreuna, apoi am oblojit-o, sambata am coborat pe-alocuri tinand-o de mana, duminica dimineata am avut iar un pic de treaba, dupa ce s-a repezit la dulceata direct, in loc sa manance mai intai si altceva decat dulce...
Mai jos, doi actori de marca: Nicu si Florina (autoarea: Geo):
Iar e mezina intregului grup, Alexia (clasa a III-a):
 Desi e arsa, mi-a placut muult aceasta poza si v-o postez. Cred ca va va placea.
 
Din nou, poze de grup:
Spre final, o foarte frumoasa poza cu Teodora, cealalta mezina si cea mai buna prietena a Alexiei (M-a impresionat grija pe care o aveau una pentru cealalta!):
Iar la final de tot, Geo, autoarea celor mai multe dintre pozele acestea:

As incheia cu o poza cu focul de tabara, despre care cam toti au spus ca le-a placut, da' n-am niciuna asaaa, mai poetica asa ca ramanem doar cu amintirea lui. Acesta a fost "asezonat" cu ciuperci marca Kogayon, buunee, buunee, in doua versiuni: unele cu sare si marar, altele cu cascaval.

Ce-ar mai fi de zis? Ca noi am incercat cat am putut de bine. Acuma...sper ca, intr-adevar, copiii s-au simtit asa cum ne-au spus la "cercul de duminica"....pen'ca inainte de plecare i-am intrebat despre ce le-a placut, ce nu le-a placut din ce s-a petrecut in weekend-ul taberei si ce-ar fi vrut ei sa se mai intample.

Ceilalti copii (cei din Vitomiresti, Danicei, Galicea, Olanu si Francesti) vor avea parte de o excursie, ocazie cu care vor vizita obiective turistice din zona Horezului, nu de-o tabara Ranger Junior din cauza ca drumul pana la Cheia e lung si anevoios (pentru unii)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu